Publicitate si productie publicitara Arad
 
oferta

 

 

Tipar offset
Tipar Digital
Materiale promotionale
Imprimari serigrafie
Imprimari tampografie
Panouri stradale
Casete luminoase
Vitrinaj
Copertine
Litere volumetrice
Tuburi neon speciale
Inscriptionari auto

Publicitate si productie publicitara Arad
 

Despre noi

VIT TRACE LINE s.r.l. Este o companie privata fondata în anul 1994, fiind una dintre primele firme de productie de materiale publicitare din Arad si din zona de vest a tarii.
Prima activitate dezvoltata a fost imprimarea serigrafica si pe masura dezvoltarii firmei si a cresterii cererii pe piata de profil , gama de produse si servicii a fost în permanenta diversificata , astfel încît astazi compania are o oferta completa ce poate satisface cele mai diverse solicitari.
Pentru a raspunde cererilor din ce în ce mai mari si mai exigente ale pietii din Romania , în concordanta cu dezvoltarea economica generala, au fost achizitionate noi tehnologii care sa asigure aceasta diversificare a cererii, astfel încît compania poate produce materiale prin :
- serigrafie - pentru imprimarea plana pe autocolant, materiale promotionale si textile;
- tampografie - pentru imprimari de materiale promotionale;
- cutting - pentru aplicatii bazate pe taiere de autocolant;
- transfer termic - pentru imprimari textile;
- termocutting - pentru realizarea de structuri volumetrice din polistiren;
- tipar ofset pentru tiparituri publicitare;
Compania îsi desfasoara activitatea în prezent într-un spatiu în proprietate cu o suprafata de 250 mp utili.
Gama principala de produse din oferta firmei este compusa din :
- autocolante PVC si materiale promotionale imprimate serigrafic : agende, instrumente de scris, tricouri, sepci si alte textile promotionale ceasuri, genti, ambalaje, umbrele, marochinarie, electronice e.t.c.
- productie publicitara outdoor : casete luminoase, panouri publicitare, totemuri, litere volumetrice, decorari auto si tramvaie cu printuri digitale de mari dimensiuni;
- tiparituri publicitare;
Activitatea companiei a fost recunoscuta si recompensata de Camera de Comert si Industrie a Judetului Arad cu Trofeul de Excelenta pentru 5 ani consecutivi în care a primit Diploma de Excelenta pentru activitatea în domeniul productiei publicitare.
Activitatea noastra din aceasta îndelungata perioada ne-a creat un portofoliu important de clienti permanenti printre care enumeram:
Consiliul Judetean Arad si Consiliul Local al municipiului Arad, S.I.F. Banat-Crisana, B.R.D. Societe Generale, Banc Post, San Paolo Imi Bank, Universitatea de Vest Vasile Goldis, Astra Vagoane Arad - International Railway Systems, Strabag AG, Electrocontakt Romania, Leoni Wiring Szstems Romania, Yazaki Component Technologies, Darimex International, VDL Rotech, Compania de Transport Public Arad,